Covid-19 | >

Gde danas želite da radite

Istražite našu nezavisnu kolekciju
kancelarija, prostora za zajednički rad i
iznajmljenih radnih stolova.

U svet radnih prostora samo jednim klikom.
Svaki kvadratni metar radnog prostora u svetu; korporativni, ekscentrični, luksuzni, ekonomični. Svi ukusi, oblici i veličine. Svi oni pod jednim krovom.

some description

Izaberite način rada.
Onaj koji najviše odgovara Vašem poslovanju, budžetu ili trenutnom raspoloženju.

Preuzmite kontrolu nad
svojim radnim prostorom.
The right space

Odgovarajući prostor

Napravite profesionalnu bazu za svoj tim ili uživajte u dinamici prostora za zajednički rad. Šta god da Vam je potrebno, pronaći ćete ovde.
On your terms

Prema Vašim uslovima

Uporedite cene u svakom objektu u gradu, a zatim izaberite uslove koji Vam odgovaraju. Od nekoliko sati do nekoliko godina – izbor je na Vama.
Quick and easy

Brzo i jednostavno

Rešite probleme sa korišćenjem više sajtova pomoću naše moćne alatke za pretragu. Pronađite prostor koji Vam je potreban sa samo nekoliko klikova – gde god da se nalazite.

Ko koristi usluge kompanije Easy Offices?

Za svakoga. Digitalni nomadi, korporacije, kompanije u razvoju, novoosnovane kompanije, radnici u pokretu, konsultanti. Ljudi koji žele veliki izbor radnih prostora, kao i brz i jednostavan način da ih pronađu.
some description
Istražite radne
prostore u
svojoj blizini
Proces kompanije Easy Offices izuzetno je brz i jednostavan, šteta što to nisam uvidela ranije zbog nedostatka vremena. U najkraćem vremenu su mi prezentovane 3 veoma zgodne kancelarije. Caroline Cooke Cornhill
Mi smo koristili usluge kompanije Easy Offices kao pomoć pri traženju odgovarajućih prostorija. U roku od nedelju dana od prvog kontakta, dogovorena su razgledanja i zaključeni pregovori sa zakupodavcem, što je omogućilo jednostavan proces i profesionalan pristup. Personal Financial Planning Limited
Opcije su veoma brzo postale dostupne, a proces je bio jednostavan. Rešenje sa opremljenom kancelarijom koje je pronašla kompanija Easy Offices bilo je više nego odgovarajuće. BSLworks
Footer image
Pronađite svoj prostor