Covid-19 | >

Pravila privatnosti

Kompanija Nuclei Ltd ozbiljno shvata privatnost korisnika svog veb-sajta. Posvećeni smo privatnosti svojih korisnika i istovremeno im pružamo personalizovanu i korisnu uslugu. U Izjavi o politici zaštite privatnosti objašnjavaju se prakse obrade podataka kompanije Nuclei Ltd.
Vi dajete saglasnost za naše prikupljanje i korišćenje ovih podataka time što koristite ovaj veb-sajt. Ako iz bilo kojih razloga odlučimo da izmenimo svoju politiku, o tim izmenama ćemo Vas obavestiti ovde, kako biste uvek bili informisani o načinu na koji prikupljamo ove podatke, kako ih koristimo i kada ih obelodanjujemo.

Note: This policy only applies to the Easy Offices web site and not to other web sites. Our site may link to other web sites. We are not responsible for their policies or procedures.

Pravila o korišćenju kolačića

Šta su kolačići?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se kopiraju na Vaš računar, tablet ili mobilni telefon. Oni NE MOGU da naškode Vašem računaru niti Vašoj bezbednosti i, bez obzira na zablude, nemaju ništa zajedničko sa virusima kao što su 'Trojanc'. Kada posetite veb-sajt, kolačići omogućavaju da veb-sajt "zapamti" Vas i način na koji ste ga koristili pri svakom povratku, čime se omogućava mnogo bolje iskustvo na mreži. Ako želite da saznate više o kolačićima, pređite na lokaciju ili posetite ove sajtove;
Šta ako poželim da
kontrolišem dozvole u
vezi sa kolačićima?
Ako ne želite da primate kolačiće, možete izmeniti svoj pregledač tako da Vas obavesti kada Vam se pošalju kolačići, ili možete da odbijete kolačiće u potpunosti. Pored toga, možete izbrisati kolačiće koji su Vam već poslati. Posetite meni za opcije ili željena podešavanja u svom pregledaču da biste izmenili postavke, ili potražite dodatne informacije o određenim pregledačima na sledećim vezama.

Anonimni posetilac
Kolačići za statistiku
Kolačiće koristimo radi prikupljanja statističkih podataka o posetiocima, kao što su broj osoba koje su posetile naš veb-sajt, vrsta tehnologije koju koriste (npr. Mac ili Windows, što pomaže da identifikujemo kada naš sajt ne radi kako treba zbog određene tehnologije), koliko vremena provode na sajtu, koje stranice pregledaju itd. To nam pomaže da stalno unapređujemo naš veb-sajt. Pomoću ovih takozvanih programa za analitiku saznajemo, uz očuvanje anonimnosti, koliko je osoba posetilo ovaj sajt (npr. pomoću pretraživača) i da li su ga posećivale pre nego što su nam pomogle da uložimo više sredstava u razvoj usluga namenjenih Vama, umesto na marketinšku potrošnju. Koristimo:
Saglasnost korisnika
Ako nastavite da koristite naš sajt, to znači da ste saglasni sa postavljanjem kolačića na Vaš uređaj. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, ne možemo Vam garantovati da će Vaše iskustvo biti tako kvalitetno kao kada biste ih prihvatili.