Waar wilt u vandaag werken

Ontdek onze onafhankelijke verzameling kantoren, flexplekken en bureauruimtes.

Werkplekken wereldwijd beschikbaar in een handomdraai.
Elke vierkante meter werkplek ter wereld: van corporate, eigenzinnig, luxe tot budget. Alle smaken, vormen en maten. Kies de werkplek die bij u past!

some description

Bepaal zelf uw manier van werken.
Een manier die past bij uw bedrijf, uw budget of gewoon bij hoe u zich vandaag voelt.

Neem de controle
over uw werkplek.
The right space

De juiste plek

Creëer een professionele basis voor uw team of geniet van het geroezemoes van een flexwerkplek. Wat u ook nodig hebt, u vindt het hier.
On your terms

Op uw voorwaarden

Vergelijk de prijzen van elk gebouw in de stad en kies vervolgens de voorwaarden die bij u passen. Van een paar uur tot een paar jaar, de keuze is geheel aan u.
Quick and easy

Snel en eenvoudig

Met onze krachtige zoekfunctie halen we de ongemakken weg die horen bij het gebruik van meerdere websites. Vind de plek die u nodig heeft in een paar klikken, waar u ook bent.

Wie gebruikt Easy Offices?

Iedereen. Digitale nomaden, corporates, snelgroeiende bedrijven, start-ups, mobiele werknemers, consultants. Mensen die een grote keuze aan werkplekken willen en deze op een snelle en makkelijke manier willen vinden.
some description
Ontdek
werkplekken
bij u in de buurt
Het Easy Offices-proces was extreem snel en gemakkelijk en ik heb het alleen maar uitgesteld vanwege tijdgebrek! Ik kreeg snel 3 zeer geschikte kantoren te zien. Caroline Cooke Cornhill
Wij hebben Easy Offices gebruikt om naar geschikte panden te zoeken. Binnen een week na het eerste contact waren de bezichtigingen al geregeld en de onderhandelingen met de verhuurder afgerond, waardoor het gehele proces pijnloos en professioneel was. Personal Financial Planning Limited
De opties waren zeer snel beschikbaar en het proces was eenvoudig. De oplossing voor servicekantoren die Easy Offices vond, was zeer geschikt. BSLworks
descriptionBoulevard du Regent / Regentlaan 37-40, Brussel
descriptionLange Lozanastraat 142, Antwerpen
descriptionStationsplein 4 bus 21, Brugge
Footer image
Vind uw plek